
All businesses want to make a reliable profit. Fornetti's franchise system allows you to expand your existing business offerings risk-free with little investment, or to start a new, profitable business. The success of a business depends on the location of the store, which is ideally in the busiest part of a town (city centre, school, bus stop, medical institution, etc.). Our colleagues will schedule a personal visit to your store, where they will provide detailed information about the expectations and the opportunities based on an analysis of the store’s location and its design. If both parties find the terms acceptable, the cooperation agreement can be concluded. We can also help you by designing and building a ready-to-launch store for you. Following a detailed technical survey, our specialists will help you design the ideal store for you in light of your technological and sales objectives. Once the plans are approved and accepted, the construction can begin under the supervision and coordination of Fornetti. Our specialists will work together with public utility companies during the construction of the store. Furniture is manufactured in our own furniture plant, and we also install it on site. After the handover of the store, employees are trained on site. Whether you are placing an order, opening your store in the morning or doing your everyday work, our staff will always be there for you to support you and to educate the employees of the store in order to help make your business as profitable as possible.
Bucătărie industrială pentru umpluturi
Produse cu umpluturi delicioase!
Pregătirea, prelucrarea și amestecarea umpluturilor pentru produse au loc într-o bucătărie dedicată pentru umpluturi industriale. Umpluturile sunt pregătite în conformitate cu instrucțiunile tehnologice predefinite, respectând dispozițiile relevante din Codex Alimentarius Hungaricus și standardele internaționale de siguranță alimentară (IFS).
Toate ingredientele din bucătăria noastră sunt testate de mai multe ori folosind metode fizice și microbiologice. Ingredientele pentru umplutură sunt selectate pentru a răspunde cel mai bine nevoilor clienților, adaptându-se în același timp ultimelor tendințe. În conformitate cu reglementările, precum și cu specificațiile proprii ale Grupului Fornetti, folosim doar ingredientele pe care le promovăm, de exemplu, produsele cu vișine sunt fabricate numai din vișine, produsele cu nucă sunt fabricate numai din nucă și nu din aromă de nucă. Utilajele sunt importate de obicei de la producători din Italia și Germania, precum și de la alți producători europeni și respectă pe deplin cele mai recente standarde din industria alimentară.
Umpluturile sunt pregătite cu o atenție deosebită; temperatura lor este setată să fie aceeași cu cea a aluatului în timpul producției. Ingredientele utilizate pentru producție sunt urmărite și monitorizate în toate fazele, în mai mulți pași diferiți.


Depozitare
Ce se află în depozite?
Depozitele noastre aplică aceleași procese peste tot. Partenerii sunt deserviți în conformitate cu principiul FEFO (primul expirat, primul ieșit).
Grupul Fornetti are camere frigorifice cu o capacitate proprie de 7500 de paleți și folosește alți 3500-5000 de paleți de depozitare frigorifică închiriați.
Diferitele ingrediente sunt depozitate și rotite într-un spațiu de 3500 de paleți.