știri

Concurs „ Magnetic Festival - e s c a p e the ordinary”

Felicitari Bianca Blidar, Enya Annabella, Mihai Toderici si Marius Si Adelina Moldovan! Sunteti castigatorii celor 4 invitatii duble la Magnetic Festival - e s c a p e the ordinary!

Untold

Împreună la UNTOLD!

Pentru participarea la concursul ”Împreună la Untold”, vă rugăm să consultați regulamentul /static/upload/hirek/ro/regulament.tif

Până acum au căștigat:

Cristian Pașka, Cristina Jurca, Gheorghe Șmaga și Pavel Sîngeorzan.

Salvați Copiii

Comunicat de presă - TOȚI COPIII AU NEVOIE DE ȘCOALĂ

Organizatia Salvaţi Copiii Filiala Timişoara demarează campania de colectare de rechizite Toţi copiii au nevoie de şcoală, încercând, cu spijinul partenerilor şi mai ales al locuitorilor din Timişoara să facilităm mersul la şcoală pentru copii.

Parteneriat Fornetti România - Organizaţia Salvaţi Copiii-Filiala Timişoara

Finalul de an a adus, pentru compania noastră, unul din cele mai frumoase şi deosebite parteneriate. Suntem mândri să anunţăm colaborarea cu Organizaţia Salvaţi Copiii-Filiala Timişoara, organizaţie renumită la nivel naţional pentru minunatele proiecte pe care le desfăşoară pentru copii şi nu numai.

<< < 1 2 >>
blog.browse.paginator
  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.