Amenajarea magazinelor

Amenajarea magazinelor

Printre dezvoltările noastre sunt şi unităţile de mobilier de vânzare şi vitrine, cu ajutorul cărora putem echipa un magazin complex, în care să mărim considerabil suprafaţa de prezentare a produselor conform principiului nostru de bază. Practic, întreaga activitate din magazine este coordonată în funcţie de numărul de rafturi planificat, în cadrul programului de modernizare a magazinelor Fornetti.

Suprafaţa de vânzare, adică suprafaţa de prezentare a produselor nu trimite doar un mesaj vizual către client, ci practic dictează activitatea de preparare și implicit depozitare.

Prezentarea produselor se face pe tăvi, nu în coșuri- care este o metodă învechită și nepotrivită în designul actual.

ÎNAPOI

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.