Comenzi și livrare

Sistemul de comenzi

Comenzile partenerilor noştri sunt preluate şi stocate de către colegii noştri din Call-Center, care informează în acelaşi timp partenerii şi despre promoţii lunare, newsletter-uri sau alte acţiuni comerciale. În baza comenzii livrăm partenerilor noştri de două/trei ori pe săptămână produsele congelate.

Livrarea mărfii

Livrarea produselor până la punctul de coacere este un serviciu de bază gratuit al francizei Fornetti pentru parteneri. Acest lucru este realizat cu ajutorul vehiculelor frigorifice acordând atenţie mare ca lanţul de răcire să nu fie întrerupt.

La planificarea traseelor de livrare, criteriul primordial este asigurarea livrării de două ori pe săptămână fiecărui partener, lucru ajutat de către sistemul de comandă automatic. Datorită acestui lucru putem optimiza capacitatea de depozitare ale magazinelor.

Pentru o acoperire optimă a spațiului național și pentru a reduce timpii de deplasare și cheltuielile cu combustibilul, livrarea produselor Fornetti se face din trei puncte din ţară: Timişoara - Hodoni, Odorheiu Secuiesc - Lutița, Bucureşti - Bragadiru.

Zilele de livrare sunt: luni - miercuri - vineri, marţi - vineri, luni - joi.

Principiul de bază al sistemului de livrare:

Produsul să fie ÎNTOTDEAUNA livrat

  • punctual,
  • la calitatea potrivită,
  • în cantitatea potrivită,
  • la locul potrivit.
  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.