Asistență tehnică

Asistență tehnică

Untitatea de coacere necesară coacerii produselor Fornetti este asigurată de către francizor, deci aceasta nu trebuie cumpărată.

Amplasarea cuptoarelor este foarte simplă, acestea contribuind cu aspectul lor la realizarea unei atmosfere plăcute şi un aspect unitar. Unitatea de coacere trebuie amplasată într-un loc vizibil şi accesibil în spaţiul de vânzare, de unde coacerea produselor Fornetti, servirea şi mirosul produselor proaspăt coapte ademenesc clienţii.

În cazul defectării unităţilor de coacere, colegii noştri de la reprezentanţa comercială elimină defecţiunea în termen de 48 ore, pe cheltuiala francizorului.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.