Management

Attila Bánhidi, MD CCMO Managing Director - Fornetti Group

Bánhidi Attila  s-a născut în anul 1970. Are două fete. A absolvit Gimnaziul de Limbi străine, după care a obţinut diploma universitară, în domeniul Comerţ şi Industrie Hotelieră. A fost directorul general al Negra Zrt, iar din 2010 ocupă postul de director comercial al Fornetti Kft. A coordonat cu succes programul Direcţia Nouă, în cadrul căreia a transformat întreaga reţea de magazine de franciză, a configurat 4 categorii de magazine prin reînnoirea contractelor de franciză. A demarat proiectul de in store bakery, în cadrul marilor reţele de magazine care s-a şi dezvoltat cu paşi repezi. Succesul Fornetti înregistrat în incinta magazinelor de tip Retail este strâns legat de numele lui.

Puţinul timp liber de care dispune, şi-l petrece cu copii sau face sport. A practicat mai multe sporturi de categorie grea, sportul este pentru el un mod de viaţă. În ultima perioadă practică mai mult haltere şi culturism. Pe lângă sport, este pasionat de maşini şi  are ca hobby creşterea câinilor.

Jozsef Szasz, Managing Director - Fornetti România

 Începând cu luna martie, 2019, domnul Szasz Jozsef este director general al companiei Fornetti Romania.  Domnul Szasz s-a născut la Târgu Mureș în 1971 și a absolvit cursurile Universității Politehnica din Timișoara, fiind licențiat în Roboți Industriali.  A continuat studiile în Ungaria, la Szeged,  fiind specializat în Industria Laptelui,  mai apoi la institutul APICS – The Association for Operations Management – USA; Production and Inventory Management obținând certificarea CPIM in 2010.

Are o experiență profesională extrem de bogată, cu peste 20  de ani în industria alimentară, răspunzând de organizații cu mai multe fabrici și până la 1200 de angajați, în firme de renume precum FrieslandCampina, AirLiquide și Intersnack.

Domnul Szasz este căsătorit și are doi copii, iar în timpul liber îi place să joace baschet și să schieze. Produsul său preferat din gama Fornetti este mini cu vișine.  

István Herczeg, COO Managing Director - Fornetti Group

M-am alăturat Fornetti într-o perioadă a vieții mele în care eram pregătit pentru noi provocări și un mediu nou de lucru, într-o altă companie.

Cred cu tărie că pot aduce un plus acestei companii datorită experiențelor și cunoștințelor pe care le dețin în acest domeniu și, împreună cu echipa mea, putem contribui la succesul operațional în cadrul Fornetti.

Dețin o diploma de Food Engineer and Quality Control Engineer obținută la Universitatea din Szeged. Timp de 18 ani am lucrat pentru Sole-Mizo în diferite arii operaționale și am parasit compania ca Director Adjunct.

Locuiesc în Szeged împruenă cu familia. Îmi place să pescuiesc, să vânez și să navighez.

Zoltán Kovács, CFO Managing Director - Fornetti Group

S-a născut în anul  1978. Este tatăl a doi copii, o fată si un băiat. A terminat liceul ÁFEOSZ din Kecskemét. Pe baza rezultatelor bune, fost admis din oficiu la Facultatea de Contabilitate din Győr . Prima diplomă a dobândit-o în domeniul contabil iar cea de-a  doua în ştiinţe economice. Primul lui loc de muncă este la Fornetti, unde lucrează din 2000, în diverse domenii din cadrul departametului finaciar-contabil. Cea mai mare provocare profesională pentru el este că în dezvoltarea continuă a Fornetti, găseşte noi direcţii şi în permanenţă trebuie să facă faţă unor situaţii şi aştepări noi, provocatoare. Pe lângă munca sa, de trei ani lucrează la Fundaţia Siguranţa Publică din Kecskemét, desigur pro-bono.

Hobby-ul lui este pescuitul.

Branga Bianca, Consilier Juridic

Începând cu data de 16 noiembrie 2017, Branga Bianca face parte din Departamentul Juridic al Fornetti România, ocupând funcția de consilier juridic.

Bianca a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Atunci când a optat pentru admiterea la Drept, Bianca s-a bazat mai mult pe instinct decât pe informații concrete însă astăzi, când se uită în spate și analizează drumul pe care l-a parcus până în acest moment, nu regretă alegerea făcută și susține că dacă ar trebui să o ia de la capăt ar urma aceeași cale.

Bianca este din Timișoara, România, are 25 de ani și este pasionată de sport și fotografie. Este mare iubitoare a activitățiilor sportive, în special cele de anduranță, iar timpul liber și-l ocupă pregătindu-se pentru concursurile de triatlon, având drept obiectiv terminarea unei curse de Ironman în viitorul apropiat.

Dintre produsele Fornetti, favoritul ei este mini cu vișine.

Zoltan Rakoczi- Manager Logistica​

Zoltan s-a alăturat familiei Fornetti  în primăvara anului 2005.  A început ca gestionar, apoi șef schimb, șef depozit,  iar după o perioadă, a fost avansat în funcția de Manger Logistică.  Are o experiență de peste 10 ani în gestiunea produselor și în logistică. A absolvit Facultatea de Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism.Printre hobby-urile sale se numără sportul ( este  mare fan al echipei de fotbal FC Bayern Munchen ) și fotografia. Crede ca zilele sunt egale pentru ceasornic, dar nu pentru un om.

Felfoldi Adrian-Ștefan, Manager Aprovizionare

Adrian a absolvit Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și, după o scurtă activitate în domeniul lui de specialitate, s-a alăturat echipei Fornetti în anul 2010.

În urma experiențelor dobândite în diferite funcții în cadrul Departamentului Tehnic și mai târziu a Departamentului Aprovizionare-Logistică, începând din 2016 a fost numit în funcția de Manager Aprovizionare.

Timpul liber îl petrece împreună cu familia, îi plac excursiile, snorkelling-ul și înotul.

Kindle Ioan Nicolae, Director Tehnic

Începând cu data de 2 decembrie 2008, domnul Kindle Ioan Nicolae este Director Tehnic la Fornetti România. Are o vastă experiență în domeniul tehnic, ocupând funcții de conducere în cadrul Edas SRL și Zoppas Industries SRL, acestea fiind parte din atuu-rile care îl recomandă în această postură.

Ioan este născut în Marghita, jud. Bihor și a absolvit Institutul Politehnic din Timișoara secția Mecanică Fină. Are 57 de ani, este pasionat de excursii în natură, schi și pescuit. Este mare iubitor de animale, în special de câini, iar timpul liber preferă să îl petreacă activ alături de familie și prieteni sau în grădină. Dintre produsele Fornetti, favoritul său este mini cu mere.

Bianca Mirea, Manager Resurse Umane

Începând cu data de 20 iunie 2011, doamna  Mirea Bianca este Manager Resurse Umane. Este alături de Fornetti  din august 2006, imediat după absolvirea Facultății de Matematică din cadrul Universității de Vest.

Are 36 de ani, iar în timpul liber îi place să călătorească, să citească sau să vadă un film bun.

Dintre produsele Fornetti, favoritul ei este mini cu mere.

Péter Zsuzsánna, Director punct de lucru Lutița

Zsuzsánna s-a alăturat companiei Fornetti în vara anului 2003, la scurt timp după absolvirea Facultății de Economie, acesta fiind și primul ei loc de muncă. Are 39 de ani și este director al punctului de lucru din Lutița din anul 2005, coordonând cu pasiune și implicare echipa din zonă.

În timpul liber, Zsuzsa practică sport, călătorește împreună cu familia și explorează locuri noi împreună cu cei doi copii ai săi. Dintre produsele Fornetti, favoritul său este melc cu nucă.

Popa Lionel, Manager IT

Venit în februarie 2012 ca technician IT, s-a implicat activ în activitatea companiei, realizând o serie de proiecte majore. Datorită rezultatelor obținute, domnul Popa a fost promovat succesiv, de la tehnician IT, la șef de departament, iar din anul 2017 este Manager IT. Lionel este pasionat de IT, natură si istorie, unul din hobby-urile sale fiind metal-detecting-ul.

Dintre produsele Fornetti, favoritul său este pogăceaua cu cașcaval.

Marin Simionca, Director Transport

Marin este născut la Bistrița în 1971, locuiește în Timișoara din 1990 și a absolvit Universitatea Tehnică din Timișoara, Facultatea de Mecanică în Specializarea Utilaj Tehnologic pentru Industria Alimentară și Facultatea de Management în Producție și Transporturi, Specializarea Circulație Rutieră, urmând și un Master în Specializarea Utilaje Tehnologice pentru Fabricația Produselor Alimentare.

Începând cu data de 7 martie 2008, domnul Marin Simionca este Director Transport Fornetti România. Are o vastă experiență în domeniul transporturilor, ocupând funcții de conducere în logistică și la service-uri auto. Este pasionat de sport și călătorii, iar timpul liber preferă să îl petreacă activ, jucând tenis și fotbal. Printre altele este atestat ca și Profesor de Legislație Rutieră și Instructor de școală de șoferi.

Gyongyike Sinescu, Director Economic

Sinescu Gyongyike s-a alăturat companiei în anul 2002, începându-și activitatea ca economist, fiind în această poziție timp de 3 ani. În anul 2005 a fost promovată ca Şef serviciu financiar-contabil, iar din anul 2007 ocupă funcţia de Director Economic al societăţii.

Gyongyike este din Timişoara, România şi a absolvit Facultatea de Informatică şi Contabilitate de Gestiune. Din 2010 este membru al Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din România.

Este căsătorită şi are doi băieţi. Este mare iubitoare de animale, sport şi excursii, iar timpul liber îi place să-l petreacă cu familia şi cu prietenii.

Gabriel Voin, Director Comercial

Din aprilie 2018, domnul Gabriel Voin este Director Comercial al Fornetti România. Gabriel s-a alăturat echipei Fornetti în anul 2006 şi are o experienţă de peste 10 ani în dezvoltarea sistemul de franciză Fornetti în România, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcţii în cadrul departamentului Comercial si Marketing, precum: Project Manager, Manager Marketing, Manager Comercial Regional şi Director al diviziei de franciză şi concept.

Gabriel este din Timişoara, a urmat cursurile Universitatii Politehnice, are 37 de ani, este pasionat de tenis, citit și călătorii atunci când timpul îi permite. Pe plan profesional, dar și în viață se ghidează după mottoul: “Cred cu tărie că o echipă solidă vede orice obstacol ca o provocare, iar scopul meu zilnic este să am o echipă puternică și motivată”.

Diana Zărnoianu, Manager Calitate

Diana-Mihaela Zărnoianu este din Segarcea Dolj, România și a absolvit Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare din Timişoara. De 11 ani face parte din compania Fornetti România coordonând Departamentul Calitate. Are 37 de ani, îi place să călătorească, iubeşte muntele, îi plac drumeţiile, iar timpul liber preferă să îl petreacă alături de fiul său. Dintre produsele Fornetti, favoritul său este expresul cu mere.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.