#CUFORNETTI
    

În cei peste 18 ani de existență, Fornetti a devenit acel ceva pe care te poți baza în orice situație: dacă ți-e foame, dacă te grăbești și nu ai timp să gătești micul dejun, dacă pur și simplu îți este poftă de ceva bun, dacă vrei să te răsfeți, dacă vrei să spui cuiva ”mulțumesc”. Fornetti duce toate astea mai aproape de fanii săi și le arată cum #cuFornetti poți să-i ceri cuiva iertare, să-i spui ”La mulți ani!”, să dăruiești ceva dulce.

Fornetti este acel ceva potrivit în aproape orice context, care poate relaționa cu orice emoție și care poate vorbi pe limba tuturor pofticioșilor. Te poți și juca #cuFornetti, pe instagram ninge #cuFornetti toată iarna. Testează filtrul de pe contul nostru, fă o postare sau un story cu tag către @fornetti_romania și folosește hashtag-ul #cuFornetti.

 

Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.