Bun găsit

Bun găsit!

În august 2015, Aryzta AG a achiziționat cu succes Fornetti, deschizând astfel un nou capitol în istoria celei mai mari și cele mai reușite companii de panificație din Ungaria. Obiectivul de atunci a devenit  realitate: Fornetti s-a dezvoltat într-o corporație mare, cu renume mondial, cu rădăcini maghiare. Milioane de europeni aleg produsele noastre de cea mai bună calitate în fiecare zi și le cumpără de la partenerii  comerciali și de franciză. Scopul și filozofia noastră de afaceri nu se vor schimba nici în viitor: împreună cu colegii noștri încercăm să dezvoltăm în continuare succesul companiei și al produselor noastre. Fii partenerul nostru în asta; să ne întâlnim cât mai des posibil în magazinele noastre!

      

Chris Plüss            
Director General Regional

Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.