Producția

Producția

Siguranţa consumatorilor este cea mai mare valoare. Pentru a garanta acest lucru, Fornetti operează un sistem informatic complex de administrarea materialelor şi de tehnologie proprie, care urmăreşte, documentează şi verifică siguranţa alimentară şi calitatea produselor de la materia primă până la produsul finit.

În fabricile noastre, calitatea înaltă de producţie este asigurată de către utilaje de producţie italiene şi germane automate şi semiautomate cu cea mai modernă tehnologie şi angajaţi bine pregătiţi.

Produsele noastre conţin doar materii prime de la furnizori care îndeplinesc condiţiile stricte de calitate, verificate regulat. Materiile prime pot intra în procesul de producţie doar dacă toţi parametrii corespund şi a fost efectuată verificarea microbiologică în propriul laborator.

Sistemul nostru de măsurare şi colectare a datelor de fabricaţie urmăreşte produsul de la dospire până la ambalare. Acesta este un sistem fix în liniile de producţie cu senzori şi staţii de măsurare pentru efectuarea măsurătorilor în timpii prevăzuţi de către program. Datele stocate de către sistem sunt accesibile online persoanelor autorizate, astfel fiind posibilă intervenția specialiştilor oricând este nevoie.

Verificarea obiectivă a calităţii şi a igienei este asigurată de către sistemul nostru digital de verificare a calităţii. Cu ajutorul acestui sistem mobil propriu dezvoltat, verificările sunt efectuate conform unei structuri şi a unui chestionar prestabilit. Chestionarul permite verificare maximă, eliminând subiectivitatea muncitorului. În cadrul verificării parametrilor de igienă şi de producţie, sistemul avertizează în caz de devieri, transmiţând imediat un semnal de alarmă pe telefonul celor responsabili. Astfel, aceştia au posibilitatea să intervină imediat.

Fornetti prelucrează în produsele sale materiile prime naturale de cea mai bună calitate şi îşi dă silinţa să fabrice produse cu cel mai bun efect nutrițional. Produsele cu caracter casnic sunt fabricate la scară industrială, astfel încât reţetele originale nu suferă modificări de nici un fel, datorită  siguranţei, exactităţii, igienei şi calităţii constante asigurate de către o fabrică automatizată.

Dezvoltatorii de produse iau în considerare cele mai noi rezultate de cercetare ale ştiinţei alimentare şi colaborează cu cercetătorii de vârf din acest domeniu pentru a oferi consumatorilor cele mai noi rezultate internaţionale ale ştiinţei sub forma unor produse de panificaţie gustoase, "întotdeauna calde". 

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.