Inovații tehnologice și tehnice

Inovaţii tehnologice şi tehnice

Cerinţele care cresc în mod constant au impus dintotdeauna ca în fabricile Fornetii să fie instalate cele mai moderne linii de producţie, unităţi de deservire, cântare cu mai multe celule de măsurare şi utilaje de ambalare automatizate. Modernizările tehnologice începute în anii precedenţi au ca scop înlocuirea liniilor de producţie semiautomate cu cele automate în fabricile Fornetti.

Avantajele automatizării pot fi abordate din mai multe direcţii. Cel mai important argument este asigurarea constantă şi standardizarea unei bune calităţi.  Dezvoltările nu au avut ca şi scop doar atingerea unei calităţi mai bune, ci şi uşurarea, transparenţa şi supravegherea muncii angajaţilor.

Odată cu dezvoltarea liniilor de producţie, au fost dezvoltate şi unităţile de deservire. Calitatea de superioară a impus modernizarea utilajelor şi punerea în funcţiune a celor mai moderne mijloace. Malaxoarele şi frământătoarele industriale au fost modificate şi modernizate conform cerinţelor de calitate. Ca şi parte a inovaţiei tehnice, produsele care părăsesc banda automată trec prin turnurile de maturat și de refrigerare- ambele de tip spirală, obținând astfel o calitate şi mai bună.

Inovaţia tehnică s-a extins şi asupra utilajelor de ambalare. În momentul de față şi ambalarea feliilor de pizza îndrăgite de mulţi este realizată de utilajele speciale, ajustate cerinţelor Fornetti.

Pe lângă numeroasele inovaţii tehnice, un rol important îl are şi asigurarea continuă a condiţiilor de fabricaţie corespunzătoare. În halele de producţie, instalațiile de aer condiţionat au fost dezvoltate în așa fel încât să asigure climatul optim. Spaţiile cu temperatură adecvată sunt indispensabile pentru asigurarea lanţului de răcire, care începe deja la preluarea materiei prime şi ţine până la depozitarea produselor finite în magazine. Scopul Fornetti este asigurarea neîntreruptă a lanţului de răcire ecologic şi eficient din punct de vedere energetic.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.