știri
Ziua Porţilor Deschise pentru jurnalişti

Ziua a debutat cu susţinerea unei conferinţe de presă în care s-au prezentat aspecte importante din istoria, prezentul şi planurile de viitor ale companiei. Domnul director general Csaba Toth a prezentat pe scurt problemele care au existat, dar pe care le-am depăşit cu succes, planurile de dezvoltare şi încercarea de parteneriate cu instituţii locale pentru susţinerea comunităţii din Timişoara, fie ea sportivă, culturală, caritabilă, etc şi investiţii care se vor face în modernizarea fabricii în perioada următoare, investiţii care se ridică la suma de 9 milioane lei. Domnul Sebastian Gooding, CEO Fornetti Group a prezentat jurnaliştilor compania Aryzta, cifre impresionante care îi dovedesc supremaţia pe piaţa patiseriei şi panificaţiei congelate din Europa şi nu în ultimul rând, planurile de expansiune pentru Fornetti în cadrul grupului ARYZTA AG. De asemenea, pentru susţinerea acestei dezvoltări, s-a anunţat şi necesitatea angajării de nou personal, aproximativ 50-100 de persoane în sectorul productiv.

Domnul Kelemen Szilard, director comercial Fornetti România a prezentat noul laborator comercial al companiei. Au fost dezvăluite noile planuri de dezvoltare pe partea de magazine, modul în care ne dorim ca toate magazinele din franciză să arate şi importanţa acestei schimbări. Noile culori reprezentative vor fi maro închis şi portocaliu, accentul va cădea pe produs, acesta fiind cel mai important aspect. Noua direcţie va conţine magazine moderne, schimbarea logo-ului şi introducerea de produse noi.

Vizita a presupus şi un tur al fabricii, la frigiderele logistice şi departamentul Producţie.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.