știri
Trimestrul IV. 2015

Începând cu luna august a acestui an, publicul larg a avut ocazia să guste lunar noi produse aflate în toate magazinele Fornetti. Unul din produsele vedetă ale acestei veri şi pe placul multora dintre consumatori a fost Fornetti mini cu caramel, un produs dulce, aromat şi extrem de delicios. Acesta face parte din gama premium, o gamă nouă, cu ingrediente la cel mai înal nivel calitativ pentru a asigura satisfacţie deplină celor care le consumă. Acest produs modern a fost lansat concomitent cu un produs tradiţional, extrem de iubit în România: brânzoaica, produs la bucată, cu formă şi gust autentic.

Luna septembrie a adus alte noi produse, ambele la kilogram, atât dulce, cât şi sărat. Un produs solicitat pe piaţă a fost mini cu carne şi astfel a apărut Foretti mini cu carne de pui. Cu umplutură consistentă de carne de pui, presărat cu seminţe de susan, produsul vine ca o alternativă extrem de potrivită de fiecare dată când ţi-e foame. Un alt produs lansat în această lună a fost unul cu gust tradiţional, cu două umpluturi apreciate de consumatorul român: prune şi nucă.

Mijlocul toamnei  a adus şi cele mai inedite produse din sortimentaţia noastră: gogoaşă cu gem de fructe şi mini cu blue cheese. Dacă gogoaşa nu mai are nevoie de nici o prezentare, mini cu blue cheese se diferenţiază de tot ce înseamnă patiserie pe piaţa din România. Este un produs unic, cu umplutură generoasă de combinaţie brânză de burduf şi caşcaval maturat.

Finalul de an aduce pe piaţă 3 produse din gama XL: cu caise, cu vanilie şi cu şuncă şi brânză.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.