știri
Reconstrucție linie Producție și creșteri salariale

Fornetti România a inaugurat reconstrucția unei linii de Producție în fabrica din România, aflată în județul Timiș.  Investiția, în valoare de peste 1,5 milioane de euro, are ca principal scop mărirea capacității de producție și creșterea eficienței, pe această linie complet automata.

Investiția aflată la capacitate maximă din data de 10 octombrie, o dată cu inaugurarea noii reconstrucții, fabrica din județul Timiș este una din cele mai performate fabrici din grupul Fornetti. Investiția s-a derulat pe o perioadă de 17 săptămâni și a fost coordonată de Departamentul Tehnic al companiei Fornetti, perioadă precedată de o muncă intensă de cercetare și proiectare. Execuția investiției a fost inaugurată de managementul local și cel de grup.

Sunt mândru că am reușit să finalizăm la timp această reconstucție de modernizare și de mărire de capacitate, extrem de importantă pentru compania noastră, fiind un pas vital pentru dezvoltarea și eficientizarea fabricii din județul Timiș. Felicit toți colegii și toate departamentele implicate în această muncă, dusă la finalitate, la timp și în condiții excelente, Director General Fornetti România, domnul Szasz Jozsef.

Concomitent cu acestă investiție, grupul Fornetti anunță și o creștere a salariilor în toate cele 3 țări, România, Ungaria și Bulgaria, cu un procentaj mediu-diferențiat cuprins între 6 și 10%. Este a 5-a mărire salarială, în cadrul Grupului, în ultimii 3 ani. Mărirea se va face retroactiv, din septembrie 2019.

Suntem cea mai mare companie de patiserie din Europa Centrală și de Est, motiv pentru care suntem atenți la nevoile angajaților noștri. Grupul Fornetti a avut rezultate extraordinare în ultimii ani și  dorim să mulțumim angajaților prin această creștere, a declarat Attila Bánhidi, Director General Fornetti Grup.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.