știri
Parteneriat

Finalul de an a adus, pentru compania noastră, unul din cele mai frumoase şi deosebite parteneriate. Suntem mândri să anunţăm colaborarea cu Organizaţia Salvaţi Copiii-Filiala Timişoara, organizaţie renumită la nivel naţional pentru minunatele proiecte pe care le desfăşoară pentru copii şi nu numai.

Ne onorează parteneriatul încheiat, avem în plan sprijinirea necondiţionată a organizaţiei locale în toate proiectele pe care le demarează şi intenţionăm să fim un suport ferm şi să susţinem proiectele aflate în derulare sau proiectele noi, fără a impune alte cauze. Considerăm că experienţa organizaţiei este extrem de bogată, astfel încât Fornetti România îşi propune ca în acest an, dar şi în anul 2016, să fie un partener important, de încredere, care să ajute prin toate mijloacele Salvaţi Copiii.

Anul acesta, Salvaţi Copiii România a împlinit 25 de ani de când activează şi ajută copiii, care prin proiectele desfăşurate, prin fapte bune şi frumoase, educaţie şi perseverenţă, reuşeşte să schimbe în bine soarta a mii şi mii de copii an de an. 

Dorim să mulţumim filialei locale din Timişoara pentru încrederea acordată şi pentru şansa de a lua parte la acest proiect minunat. Felicitările noastre merg către întreaga conducere locală şi activiştii din domeniu pentru determinare, putere de muncă şi pasiune!

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.