știri
GDPR #CuFornetti în Club Fornetti

Drepturi de autor

Pagina web este operată de către FORNETTI Kft.

Sediul: 6000 Kecskemét, Városföld 92.

Telefon: +36 76 50 20 70

Fax: +36 76 417 905

Email: fornetti@fornetti.hu

INFORMARE Participanți la concurs

Aspecte generale

Compania  înțelege importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care ne asumăm angajamentul de a respecta legalitatea prelucrării acestora.

Prezenta informare descrie modul în care Compania gestionează datele tale cu caracter personal, precum și drepturile tale prevăzute de lege cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul participării la concursul #CuFornetti în Club Fornetti.

Această informare este aplicabilă tuturor participanților la concurs.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării

În cazul în care te-ai înscris la #CuFornetti în Club Fornetti, te informăm că îți vom prelucra datele cu caracter personal, respectiv nume, număr de telefon și adresa de e-mail, precum și orice alte date pe care ni le transmiți, strict în scopul validării participării la concurs.

Temeiul juridic al prelucrării

Temeiul juridic în care îți vom prelucra datele este consimțământul tău expres, informat, liber consimțit pentru participarea la concurs.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele tale cu caracter personal nu vor fi transferate către nicio țară străină.

Accesul la datele cu caracter personal

În ceea ce privește accesul la datele tale cu caracter personal transmise, te informăm că numai personalul din cadrul Fornetti România și agenția de PR au acces la datele cu caracter personal transmise.

Termen de retenție

Organizatorul proceseaza datele cu caracter personal ale participanților în scopul derulaăii concursului  #CuFornetti în Club Fornetti pe durata desfășurăii acestuia și pe o perioadă de o lună de la încheierea acestuia. Datele personale ale câștigătorilor vor fi păstrate pe perioada necesară îndeplinirii obligațiilor ce revin Organizatorului potrivit legislației fiscale în vigoare.

Drepturile tale în legătură cu datele cu caracter personal furnizate

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personale pe care ni le-ai furnizat, respectiv:

  • dreptul de acces la datele tale cu caracter personal;
  • dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal;
  • dreptul la restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal
  • dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal;
  • dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal, precum și
  • dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP).

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa de e-mail: data-protection@fornetti.ro.

Acord participant

  • În situația în care ești de acord cu cele mai sus menționate te rugam să te înscrii în concurs
  • În situația în care nu ești de acord te rugăm să NU TE ÎNSCRII în concurs

În situația în care dorești retragerea consimțământului dat prin înscrierea la acest concurs, o poți face în orice moment prin trimiterea unui e-mail de retragere consimțământ la adresa data-protection@fornetti.ro

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.