știri
Concurs Instagram Mini- ajutoarele lui Mos Craciun

Regulamentul concursului “Mini-ajutoarele lui Moș Crăciun”

 1. Organizatorul Concursului de Fidelitate

Concursul este organizat de SC FORNETTI ROMANIA SRL, societate inregistrata la Registrul Comertului Timis cu Nr. J35/533/2001, societate cu sediul in Satchinez, DC Hodoni-Dudestii noi, km 5, nr. 384, judetul Timis, cod inregistrare fiscala 13872621, denumit in continuare “Organizatorul”.

Participanții la Concursul de fidelitate, denumit in continuare „Concursul” accepta irevocabil si neconditionat prevederile prezentului Regulament de participare la concurs si obligativitatea respectarii acestora, denumit in continuare „Regulamentul”.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant.

Organizatorul are obligatia legala instituita de art. 42 alin. 2 din O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, de a face public numele castigatorilor si castigurile acordate, in urma tragerii la sorti.

 1. Termeni si explicatii

Participanti: La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cetatean roman, care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului. Toti participantii trebuie sa aiba conturi de Instagram reale, active si care sa le apartina. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

Premiile Concursului

Organizatorul ofera 5 premii, ce consta in:

 • produse Fornetti deja coapte, câte 2 kg /câștigător
 • premiile totale vor fi de 10 kg, a căror valoare totală este de 70 lei , pret/kg: 17 lei.

Desemnarea castigatorilor se realizeaza in cadrul unei manifestari cu participarea unui comisii de validare, in data de 14.12.2023, ora 11.00.

 1. Durata Concursului

Concursul se lanseaza pe data de 06.12.2023, de la ora postarii pe Instagram de pe pagina oficiala Fornetti Romania și se va incheia pe data de 13.12.2023, ora 23:59; in data de 14.12.2023, ora 11.00, se vor extrage castigatorii si 5 rezerve.

Data limita pentru revendicarea tuturor premiilor din cadrul concursului este 22.12.2023 conform art 6.

 1. Dreptul de Participare

Va participa la Concurs in mod automat si nerestrictiv orice utilizator care are cel putin varsta de 18 ani, si care este de acord sa participe la orice campanie publicitara la care va fi solicitat in cazul in care este desemnat ca fiind castigator.

Dreptul de participare la Concurs apartine exclusiv persoanelor care indeplinesc conditiile impuse de prezentul Regulament.

Nu pot participa la acest concurs rudele de gradul I ale angajatilor Fornetti Romania, sau angajații societății.

 1. Mecanismul Concursului

Concursul se desfasoara cu respectarea prevederilor Codului Civil, ale Codului fiscal, ale O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, ale Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Pentru a participa la concurs, fiecare utilizator eligibil trebuie sa indeplineasca, concomitent, urmatoarele cerinte:

 1. Sa dea follow paginii @fornetti_romania (in cazul in care nu este deja urmaritor)
 2. Sa dea like postarii de concurs.
 3. Sa eticheteze printr-un comentariu 1 prieten (#tag).

Pentru mai multe sanse de castig, un participant poate lasa mai multe comentarii, in care sa eticheteze cate un prieten diferit, respectand totodata celelalte criterii de eligibilitate.

Fiecare participant care respecta cerintele concursului, se va califica automat in tragerea la sorti, care se va realiza pe data de 14.12.2023, prin intermediul unui program de selecție aleatorie online.

Castigatorii vor fi anuntati printr-un story dedicat pe pagina oficială de Instagram @fornetti_romania. Acestia vor fi etichetati (daca este posibil) si vor fi contactati de pagina oficiala Fornetti Romania (@fornetti_romania) printr-un mesaj privat.

In cazul in care castigatorii nu raspund mesajului si nu furnizeaza datele necesare pentru intrarea in posesia premiului in decursul a 3 zile calendaristice de la data anuntarii, premiul va fi redirectionat catre un alt castigator extras ca varianta de rezerva.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa lista premiilor sau de a majora numarul premiilor acordate, comunicand aceasta informatie public.

In cazul in care castigatorii, din orice motiv, nu doresc sa participe la campaniile de promovare ale Organizatorului legate de acest concurs, vor pierde premiile castigate.

Orice persoana interesata va afla despre concurs din banner-ele online de promovare a acestuia pe platforma Instagram si din pagina de profil oficiala Fornetti Romania (@fornetti_romania).

Comisia de desemnare si validare a castigatorilor va fi formata din:

 • Manager Creativ & PR al Organizatorului;
 • Referent de Marketing al Organizatorului.

Desemnarea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti, pe data de 14.12.2023 care va avea loc la sediul Organizatorului.

Tragerea la sorti se va face in mod electronic, prin utilizarea unui algoritm verificabil si extragerea aleatorie a 10 ID-uri de Participanti. Primele 5 ID-uri extrase sunt cele ale castigatorilor premiilor, iar celalalte 5 ID-uri vor fi de rezerva si vor fi utilizate doar daca pana pe data de 16.12.2023 castigatorii nu pot fi contactati, ori refuza sa intre in posesia premiului castigat.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea concursului sau a atribuirii premiilor.

 1. Revendicarea premiului

Fiecare castigator desemnat in data de 14.12.2023 printr-un story pe pagina oficiala de Instagram va fi contactat de către Fornetti Romania prin intermediul unui mesaj privat pe platforma Instagram și trebuie sa furnizeze Organizatorului informatiile necesare pentru intrarea in posesia premiului. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii raspunsurilor din motive care nu tin de acesta. Pentru acordarea premiilor, vor fi prelucrate datele prin intermediul canalului online Instagram si se va stabili, de comun acord, modalitatea de intrare in posesia premiului.  

Informatiile privind numele castigatorilor si premiile obtinute pot fi facute publice pe canalele de Social Media ale Organizatorului, prin postari din Social Media si in materialele publicitare ale Organizatorului.

In situatia in care castigatorii desemnati ai premiilor sunt decedati, sau nu pot intra in posesia premiului din orice alt motiv, si dupa incercari repetate de acordare a premiului, acest lucru nu se intampla pana la

16.12.2023, in data de 17.12.2023 se va valida numele extras corespondent acelui castigator si se va incepe contactarea castigatorului de rezerva.

Aceasta noua desemnare a castigatorului va fi de asemenea supusa unui termen de 2 zile in care acesta trebuie sa accepte premiul acordat si sa puna la dispozitia Organizatorului toate informatiile necesare (maximum in data de 19.12.2023). Daca nici in aceasta etapa, castigatorul desemnat nu va putea intra in posesia premiului, premiul in cauza este considerat retras si nu se mai acorda.

Câștigătorii validați vor putea ridica premiul (2 kg de produse coapte/persoană), de la un magazin de franciză Fornetti, desemnat de Organizator. Se va comunica în prealabil ziua și intervalul orar pentru ridicarea premiului.

 1. Raspundere juridica

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de internet, telefonie fixa si/sau mobila sau a retelei de socializare.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor asupra premiilor castigatorilor.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica, monitoriza, completa, modifica, modul in care se desfasoara Concursul.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv din Concurs orice Participant care, prin comportamentul sau fraudulos, afecteaza bunul mers al Concursului sau renumele Organizatorului.

 1. Taxe şi impozite aferente

Eventualul impozit datorat pentru premiile acordate cade in sarcina Organizatorului, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre FORNETTI ROMANIA SRL in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Participantii pot interveni asupra datelor transmise, pot formula opozitie impotriva prelucrarii datelor pentru motive intemeiate legate de situatiile lor particulare.

Persoanele vizate au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing, in numele operatorului sau a unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti in asemenea scop printr-o cerere in forma scrisa, datata şi semnata, adresata Organizatorului, insotita de o copie a actului sau de identitate.

 1. Litigii

Eventualele diferende aparute intre Organizator si Participantii la Concurs se vor solutiona pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente potrivit legii romane.

Orice reclamatie legata de desfasurarea Concursului sau de desemnarea castigatorului, se va face in scris si se va trimite la adresa Organizatorului din Satchinez, DC Hodoni-Dudestii noi, km 5, nr. 384, judetul Timis. Termenul maxim pentru primirea unei astfel de reclamatii este de 3 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorului.

 1. Dispozitii finale

Prin inscrierea la acest Concurs, Participantii declara ca au citit si sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Concurs.

Orice incercare de fraudare a sistemului de catre Participanti, in incercarea de a-si mari artificial sansele de castig va fi sanctionata prin pierderea calitatii de Participant.

Orice nerespectare a Regulamentului duce la anularea automata a premiului.

 1. Incetarea Concursului

Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica prezentul Regulament pe parcursul desfasurarii concursului, precum si dreptul de a suspenda sau/si inceta si/sau intrerupe si/sau prelungi desfasurarea Concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta Participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instiintati prin intermediul postarilor din Social Media, canale oficiale de comunicare in mediul online, proprietate intelectuala a FORNETTI ROMANIA SRL.

ORGANIZATOR

FORNETTI ROMANIA SRL

Prin

Bociort Doris Lavinia

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.